ΖΕΥΞΗ… με το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Ενωμένο Μέτωπο Ελλήνων Ιερού Σκοπού) με εμπνευστή και μπροστάρη τον γνωστό για την κοινωνική του ευαισθητοποίηση οικονομολόγο-φοροτεχνικό Νίκο Ξενάκη, - έχοντας πάντοτε πρωταρχικό στόχο ως κοινωνία να ξεφύγουμε από την περιοριστική οπτική του εγώ και να ανοιχθούμε στους ευρείς ορίζοντες του ΕΜΕΙΣ- , αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για παροχή βοήθειας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες Ελλήνων συμπολιτών μας, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το βαθιά ανθρώπινο έργο του. 

Η ΖΕΥΞΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ προωθώντας έμπρακτα και ουσιαστικά την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία, συμβάλλει σ΄ αυτή την πρωτοβουλία του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ ως χορηγός επικοινωνίας, ενισχύει την δράση του προβάλλοντας και μεταφέροντας παντού το φωτεινό μήνυμα της ανυστερόβουλης προσφοράς και της αγάπης. 

Με αυτή μας την συνεργασία στηρίζουμε και ενισχύουμε το όραμα του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ συνεισφέροντας με τις δικές μας δυνάμεις στην μάχη που καταβάλλει, για την εξάλειψη του πόνου των συνανθρώπων μας λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

Άξια συγχαρητηρίων και μίμησης η πρόσφατη δράση του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ σε συνεργασία με την Βασιλική Γρίβα που όπως ανέφερε ο Νίκος Ξενάκης:

«Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ στις 16 Ιουνίου 2020 παρέλαβε από την κυρία Γρίβα Βασιλική την μεγάλη της προσφορά για τις οικονομικά ευπαθείς ομάδες. Τα είδη θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στην ''Κιβωτό της Αγάπης'' και σε νοσοκομεία. Τα προσφερόμενα αγαθά παρέχονται δωρεάν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ ευχαριστεί εγκάρδια την κυρία Βασιλική Γρίβα γι αυτό το τεράστιο σε ανιδιοτελή αγάπη έργο που κάνει για την πατρίδα μας. Θερμά Συγχαρητήρια!!! 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στο εθελούσιο έργο μας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλ 6953089275».







Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη